Festimams: humor i gastronomia

El Festimams neix de les passions dels seus socis: la gastronomia i l’humor.

Es diferencia d’altres festivals pel seu format diferent i original. Els artistes, al llarg del sopar, van interactuant amb els comensals provocant un maridatge perfecte entre el riure i el menjar.

A més a més, la proximitat entre l’artista i el públic, fa d’aquest format una nova manera de veure i gaudir dels còmics i artistes del país.

Edicions anteriors

FESTIMAMS 2019

La Ciutat de Festivals va acollir la 3ª edició del Festimams. Moltes persones van poder gaudir d’humor i gastronomia, durant els mesos de febrer i març, a l’AC Hotel by Marriott Palau de Bellavista.

Una programació diversa i amb noms consolidats van aconseguir reunir a gent de diferents poblacions de Catalunya. Pep Plaza, Empar Moliner, Natza Farré, Laura Rosel, Maria Xinxó, Judit Neddermann, Toni Soler, Queco Novell, Jair Domínguez, Àngel Llàcer, Manu Guix, Ricard Ustrell, Toni Albà, Eloi Vila, Toni Clapés, el Sr. Marcel·lí i l’equip del VersióRac1 van pujar a dalt de l’escenari del Festimams 2019.

FESTIMAMS 2018

La segona del Festival de gastronomia i humor es va celebrar al “Termes Orion” de Sta. Coloma de Farners, fent un 100% d’ocupació.

1.500 persones van menjar i riure al llarg dels 6 sopars – espectacles a la capital de La Selva.

Una programació diversa i amb noms consolidats van aconseguir reunir a gent de diferents poblacions de Catalunya. Des de Mont-roig del Camp fins a Cadaqués, el públic assistent va xalar d’allò més amb els artistes del país.

Els Amics de les Arts, Xuriguera i Faixedas, Toni Albà, Els Òscars, Pep Plaza i en Peyu van exhaurir totes les entrades que vam posar a la venda.

El Festimams es consolidava com un festival de referència.

FESTIMAMS 2017

La primera edició del Festimams es va tancar amb un èxit de crítica i d’assistència, fent gairebé un 100% d’ocupació. Més de 600 persones varen assistir al Festival al llarg de les diferents actuacions i tertúlies.

A causa de l’èxit d’aquesta primera edició es decideix canviar la ubicació del Festival, buscant un espai més còmode i més espaiós.

Tens dubtes o problemes amb la reserva?