Festimams: humor i gastronomia

El Festimams neix de les passions dels seus socis: la gastronomia i l’humor.

Es diferencia d’altres festivals pel seu format diferent i original. Els artistes, al llarg del sopar, van interactuant amb els comensals provocant un maridatge perfecte entre el riure i el menjar.

A més a més, la proximitat entre l’artista i el públic, fa d’aquest format una nova manera de veure i gaudir dels còmics i artistes del país.

Edicions anteriors

FESTIMAMS 2018

La segona del Festival de gastronomia i humor es va celebrar al “Termes Orion” de Sta. Coloma de Farners, fent un 100% d’ocupació.

1.500 persones van menjar i riure al llarg dels 6 sopars – espectacles a la capital de La Selva.

Una programació diversa i amb noms consolidats van aconseguir reunir a gent de diferents poblacions de Catalunya. Des de Mont-roig del Camp fins a Cadaqués, el públic assistent va xalar d’allò més amb els artistes del país.

Els Amics de les Arts, Xuriguera i Faixedas, Toni Albà, Els Òscars, Pep Plaza i en Peyu van exhaurir totes les entrades que vam posar a la venda.

El Festimams es consolidava com un festival de referència.

FESTIMAMS 2017

La primera edició del Festimams es va tancar amb un èxit de crítica i d’assistència, fent gairebé un 100% d’ocupació. Més de 600 persones varen assistir al Festival al llarg de les diferents actuacions i tertúlies.

A causa de l’èxit d’aquesta primera edició es decideix canviar la ubicació del Festival, buscant un espai més còmode i més espaiós.

Tens dubtes o problemes amb la reserva?