Festimams: el festival del bon humor

Festimams 2021, el festival del bon humor, el saber estar i el millor fer.

Festimams 2021

El Festimams arriba a la cinquena edició amb un canvi de format.

El Festimams 2021 serà el festival del bon humor. Un festival amb una desena d’activitats que ens faran riure, somriure o senzillament aconseguir un estat de benestar.  Músics, monologuistes, actors, comunicadors, mags,… ens faran passar grans estones durant 4 dies de juny.

A més a més, mantenint l’essència del festival, la DO EMPORDÀ i GIRONA EXCEL·LENT ens oferiran a cada espectacle algun tast dels seus extraorinaris productes, maridant petits tastos gastronòmics amb grans somriures artístics.

Edicions anteriors

FESTIMAMS 2020

Girona, la ciutat de Festivals, va acollir la quarta edició del Festimams que es va portar a terme els 5 dissabtes de febrer del 2020.

L’Hotel Palau de Bellavista va tornar a acollir el festival d’humor i gastronomia de Girona, en una edició on les terres gironines hi van ser més presents que mai.

El territori, els seus productors i productes van ser els protagonistes en aquest FESTIMAMS 2020.

GASTRONOMIA
Aquesta edició va prometre molt a nivell gastronòmic. La col.laboració amb Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona que reconeix els millors productes de les comarques gironines, mitjançant tasts a cegues pels millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics, juntament amb la presència de cuiners de renom de les comarques gironines, va fer d’aquest Festimams un festival gastronòmic.

VINS DO EMPORDÀ
Aquest any, al festival, es van beure els millors vins de l’Empordà després de l’acord de col.laboració al que es va arribar amb la DO.

ARTISTES
Converses, riures i cançons de la mà d’artistes i personatges molt estimats al nostre país, van fer que les nits de dissabte a Girona fossin úniques i especials.

Joan Laporta, Albert Om, Joan Dausà, Marc Giró, Silvia Soler, Agnès Busquets, Pep Plaza, Mireia Portas, Peyu, Jair Dominguez, Eli Carod, Xuriguera, Xavi Serradó, Cesc Casanovas van ser els artistes que ens van acompanyar en aquesta 4ª edició.

FESTIMAMS 2019

La Ciutat de Festivals va acollir la 3ª edició del Festimams. Moltes persones van poder gaudir d’humor i gastronomia, durant els mesos de febrer i març, a l’AC Hotel by Marriott Palau de Bellavista.

Una programació diversa i amb noms consolidats van aconseguir reunir a gent de diferents poblacions de Catalunya. Pep Plaza, Empar Moliner, Natza Farré, Laura Rosel, Maria Xinxó, Judit Neddermann, Toni Soler, Queco Novell, Jair Domínguez, Àngel Llàcer, Manu Guix, Ricard Ustrell, Toni Albà, Eloi Vila, Toni Clapés, el Sr. Marcel·lí i l’equip del VersióRac1 van pujar a dalt de l’escenari del Festimams 2019.

FESTIMAMS 2018

La segona del Festival de gastronomia i humor es va celebrar al “Termes Orion” de Sta. Coloma de Farners, fent un 100% d’ocupació.

1.500 persones van menjar i riure al llarg dels 6 sopars – espectacles a la capital de La Selva.

Una programació diversa i amb noms consolidats van aconseguir reunir a gent de diferents poblacions de Catalunya. Des de Mont-roig del Camp fins a Cadaqués, el públic assistent va xalar d’allò més amb els artistes del país.

Els Amics de les Arts, Xuriguera i Faixedas, Toni Albà, Els Òscars, Pep Plaza i en Peyu van exhaurir totes les entrades que vam posar a la venda.

El Festimams es consolidava com un festival de referència.

FESTIMAMS 2017

La primera edició del Festimams es va tancar amb un èxit de crítica i d’assistència, fent gairebé un 100% d’ocupació. Més de 600 persones varen assistir al Festival al llarg de les diferents actuacions i tertúlies.

A causa de l’èxit d’aquesta primera edició es decideix canviar la ubicació del Festival, buscant un espai més còmode i més espaiós.

Tens dubtes o problemes amb la reserva?